Hur ser ert behov ut? Låt oss lösa det!

Kungsjö: Det personliga bemanningsföretaget med dom stora resurserna.

Vi värdesätter långvariga relationer med våra kunder, anställda och intresserar oss för ert projekt. Vårt team på kontoret har lång erfarenhet från byggbranschen, allt från platschefsroller till egenföretagare inom bygg. Det gör oss till en partner med hög branschkunskap och som levererar kvalitet. Vi vet hur viktigt det är med rätt yrkesarbetare som har rätt kunskap för just ditt projekt.

Helt enkelt rätt man på rätt plats!

Varför hyra personal?

Hur går det till?

1

Ett personalbehov uppstår, kort som långt spelar ingen roll.

2

Ni kontaktar ansvarig alternativt gör en förfrågan i vårt kontaktformulär så kontaktar ansvarig er.

3

Vi går noga igenom ert behov med ansvarig för projektet och vad som är viktigt för er. Det kan handla om kunskaper, språk, utbildningar m.m. Sedan tillsätter vi rätt yrkesarbetare för just ditt projekt.

4

Sedan går vi igenom avtal, priser och uppdragsvillkor.

5

Ett uppstartsmöte sker alltid på plats med ansvarig personal från Kungsjö och er ansvarige innan vår personal tar sig an arbetsuppgifterna.

Hyr & anställ sedan

Vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra personal och ger er möjlighet att hitta den via Kungsjö. Många av våra yrkesarbetare har ofta blivit anställda hos våra kunder efter en viss tids inhyrning. Det ser vi bara som ett bra betyg av vår personal och ambassadörer för Kungsjö. Så istället för att betala dyra rekryteringar så erbjuder vi er att först hyra och sen anställa

Gilla detta:

Gilla Laddar in …
%d bloggare gillar detta: